Return Policy

Introduction

Matlamat kami adalah memastikan semua customer kami teruja dan terkesima dengan produk yang diterima!

Jika ada isu dan masalah dengan barang yang dipesan adalah menjadi harapan team hambaNya agar tuan puan dapat menghubungi kami secepat mungkin supaya kita bersama dapat mencari jalan penyesaian untuk memperbetulkan masalah berbangkit.

Exchange

Jika order melibatkan kesalahan saiz atau style segera hubungi kami agar team hambaNya dapat membuat pembetulan sebelum item is printed and shipped.

Jika item telah dicetak dan already shipped tuan dan puan terpaksalah memulangkan semula item tersebut kepada kami sebelum proses pertukaran boleh dilakukan. (Return shipping is not covered).

Sebaik item telah selamat tiba di fasiliti, kami akan initiate proses pertukaran dan menghantar item baru yang diminta. (Reshipping cost is not covered).

Return

Jika tuan puan tidak berpuas hati dengan item yang diterima dan tidak mahu “Exchange”, tuan puan boleh return item tersebut dan request untuk refund. Produk haruslah dipulangkan semula dan selamat kami terima sebelum itu. (Return shipping is not covered).

Akan ada cas RM5 restocking fee per item return yang akan ditolak dari amount refund.

Replacement

Jika item diterima rosak atau berlainan dari yang dipesan dan ianya disebabkan kesilapan pihak kami, replacement item akan dihantar semula tanpa sebarang cas. Item yang rosak atau silap tak perlu dipulangkan kepada kami. Dermakan ia.

Untuk menuntut replacement bukti bergambar mestilah disertakan dengan permintaan untuk gantian.

Lost in delivery

Jika status tracking pesanan “Delivered” sedangkan tuan puan tidak menerimanya lagi team hambaNya akan issue 50% discount untuk order baru. Tapi sebelum itu pastikan, semak dulu dengan ahli rumah lain jika ada yang terima, check sekeliling rumah, tanya jiran sebelah mana tahu pihak courier tersalah hantar.

Jika status delivery tak ada apa apa update selepas 14 hari, pihak kami akan hantar replacement item, free of charge.

Jika tuan puan nak request refund instead of replacement, full amount of refund akan dikeluarkan oleh team hambaNya selepas 30 days of no tracking updates. Ini hanyalah untuk domestic order (dalam Malaysia saja).

Returned to Sender

Item yang dipulangkan semula kepada pihak kami akan di reship kepada customer semula selepas sebab sebab return to sender ini ditentukan. (Reshipping cost is not covered).

Order Cancellation

Semua item hambaNya adalah made to order. Jika ingin membuat pembatalan boleh hubungi kami dalam tempoh 24 jam untuk melayakkan penerimaan full amount refund.

Jika ingin membatalkan order yang sudah dicetak atau yang sudah ship out ianya akan dikira sebagai return. Sila rujuk kepada bahagian “Return” di atas untuk maklumat lanjut.

Item yang telah ship out perlu dihantar semula kepada kami sebelum boleh refund boleh diproses.

Return Window

Jaminan kami cover selama 365 hari dari tarikh pembelian. Tuan puan boleh return item yang diterima selagi berada dalam tempoh ini.

Untuk melayakkan pemulangan dalam tempoh jaminan ini item hendaklah dipastikan dalam keadaan baru, tidak pernah dipakai dan tidak pernah dibasuh.

Pemulangan selepas dari 365 hari dari tarikh pembelian kami tak akan dapat tolong.

International Shipping

Customs Duties, Taxes or Additional Shipping charges tak termasuk dalam harga julan kami. Adalah menjadi tanggungjawab pembeli untuk perkara ini as each country mempunyai Custom Duties and Laws of Taxation tersendiri.

Jika ada perkara yang tak cover di sini bolehlah hubungi kami melalui email hai@hambaNya.com untuk mendapatkan pencerahan.