Available Filters

Product categories

PRE ORDER

Bakal Jenazah Tee

RM29

PRE ORDER TUTUP DALAM

Product Description

Bakal Jenazah, salah satu design daripada koleksi hambaNya.

Tampil berbeza dengan design kami. Jika kebosanan dengan design yang  berada di pasaran dan ingin mencari suatu kelainan, bolehlah try t shirt ini.

Dapatkan untuk diri sendiri atau untuk dihadiahkan kepada yang tersayang.

  • Pilih warna, saiz dan kuantiti yang dihajati
  • Klik button “Add To Cart” setelah selesai membuat pilihan
  • Proceed ke “View Cart” dan kemudian  “Checkout”
  • Isi maklumat yang diperlukan dan klik butang “Place Order Now” untuk membuat pesanan

Available color: Black
Print: Design on front side, belakang kosong

Details (Processing & Shipping Info + Disclaimer)
Promo & FAQs
Guides (Size Chart, Materials & Care)

Klik Untuk Buat Pesanan

Ada soalan? Perlukan bantuan? Boleh WhatsApp kami dengan klik butang hijau pada bucu bawah laman ni. Sebelum hubungi minta baca ni dulu.

Semua pesanan adalah pre order. Order akan diproses, dicetak, dibungkus dan dipos dalam tempoh 10 hari kerja (Isnin hingga Jumaat) selepas pre order ditutup. First come, first served.

Design dicetak pada bahagian hadapan (belakang kosong) menggunakan kaedah heat press.

Penghantaran akan mengunakan khidmat courier Ninja Van / J&T / Poslaju. Tempoh sampai ke tangan bergantung kepada destinasi serta kelajuan dan kecekapan courier.

Berikut adalah kos penghantaran;
Semenanjung: RM7
Sabah, Sarawak, Labuan: RM14

Tracking number penghantaran akan dihantar ke alamat email yang digunakan semasa membuat pembelian.

Kami cuba memaparkan produk kami sebaik dan setepat mungkin. Tetapi dengan kewujudan peranti dengan pelbagai jenis paparan yang berbeza beza kami tak jamin apa yang dilihat sama dengan apa yang kami cuba sampaikan.

Saiz design kami adalah seragam tak kira saiz yang dipesan. Saiz yang sama akan kelihatan besar pada tee / sweater / hoodie bersaiz kecil dan kelihatan kecil pula di saiz yang besar.

Imej produk adalah hanya render daripada Photoshop. Ianya mungkin atau tidak, mewakili produk terakhir yang diterima.

Harap difahami.

Untuk maklumat berkaitan cancellation, exchange dan return boleh rujuk sini.

Description (Product Info)
Promo & FAQs
Guides (Size Chart, Materials & Care)

Buat Pesanan

Promo Terkini

Save With Pre Order

Dapatkan t shirt kegemaran anda pada harga pengenalan. Hanya RM29 dengan kempen pre order hambaNya! Sesiapa yang berkenan boleh order sekarang kerana lepas ni memang tak akan dapat harga macam ni lagi.

Jangan lepaskan peluang sekali seumur hidup. Jom order.

FAQs

Soalan Lazim

Klik pada soalan untuk melihat jawapan.

Ada warna lain tak selain dari hitam?

Sebagai permulaan kami hanya memilih hitam sebagai pilihan warna t shirt untuk kesemua design.

Di masa akan datang kami masukkan warna lain sebagai varian.

Ini saja ke design yang ada?

Ya. Buat masa ini, ini saja yang ada. Kami akan keluarkan design design baru dari masa ke semasa.

Boleh subscribe mailing list kami untuk mengetahui bila kami akan release nya.

Saiz yang besar sikit tak ada ke bro?

Insya Allah. Akan datang.

Sila subscribe mailing list kami untuk mengetahui bila kami akan keluarkan saiz saiz yang lebih besar.

Ada t shirt yang tebal sikit tak? 180gsm, 200,gsm 230gsm ke?

Tak ada buat waktu ini. Akan dipertimbangkan untuk masa hadapan.

Sweater? Hoodie?

Akan datang. Tunggu.

Boleh browse hoodie dan sweatshirt sementara menunggu. Subscribe untuk release date.

Pembayaran macam mana?

Sementara ni hanya FPX (online banking) diterima.

Kad (debit/kredit) akan datang. Untuk manual/offline payment boleh wasap kami.

10 hari kerja nak siap? Kalau campur Sabtu Ahad mahu dekat 2 minggu tu bro? Tak boleh cepat sikit ke?

Ya betul. Memang dekat 2 minggu. Kalau campur dengan tempoh pre order mahu makan tiga minggu. Berasap menunggu.

Kami tahu sis dan bro mesti teruja untuk menunggu bungkusan dari pihak hambaNya.

Apa yang kami boleh katakan itu adalah estimate kami. Kalau siap awal kami akan pos awal. Tak ada kami peram lama kat sini. Kalau terlambat pula sis dan bro akan dimaklumkan. Jangan risau.

Jadi nasihat kami kepada yang membaca ni, kalau tak sabar menunggu tak payahlah beli masa pre order. Boleh saja order di kemudian hari. Tak ada masalah. Cuma harganya akan jadi lain dari harga sekarang.

Kalau nak request siap awal boleh tak?

Maaf, tak boleh. Kami tak terima urgent order.

Harga memang RM29? For real?

Ya betul. RM29 adalah harga promosi masa pre order. Lepas ni tak dapat harga macam ni lagi.

Ada pro dan con nya pre order. Harga mampu milik tapi tempoh menunggu lama sikit. Terpulang pada sis dan bro.

Kat mana boleh beli t shirt hambaNya?

Sis dan bro boleh dapatkan produk kami di laman ini iaitu hambanya.com.

Kami tak ada physical store, tak ada jual kat Shopee, Lazada atau yang seangkatan dengannya.

Kalau jumpa kat tempat lain selain kat sini confirm haram.

Tak ada diskaun ke?

Tak ada buat masa ini. Harga kami dah cukup kasih sayang.

Kalau nak cancel order boleh ke?

Sis dan bro boleh cancel order dalam tempoh 24 jam dari tempoh pembelian. Amaun penuh akan dipulangkan.

Tiada pembatalan diterima bagi order yang telah dicetak atau yang telah dipos.

Memang kena buat akaun ke kat laman ni masa nak buat pembelian?

Ya. Dengan membuat akaun ianya akan memudahkan urusan. Tak ada butiran sensitif pun yang kami minta.

Hanya perlu pilih username dan create password. Itu sahaja. Akaun boleh dicipta semasa checkout. Bagi yang dah daftar, hanya perlu log masuk.

Saya tak ada email, boleh tak order?

Kena ada email kalau nak order melalui website hambaNya. Segala transakasi (invois dan tracking number) dan komunikasi dari kami akan menggunakan email.

Kalau tak ada boleh buat satu. Kami terima segala email provider.

Bagaimana nak track delivery?

Kami akan bagi tracking number melalui email selepas penghantaran dibuat. Hanya perlu klik link pada email yang mana ianya akan redirect ke laman courier yang digunakan.

Boleh tak nak request courier? Tak suka dengan courier so an so…

Maaf. Buat masa ni tak boleh. Kami akan guna sama ada Poslaju / J&T / Ninja Van untuk buat penghantaran.

Only Malaysia? What about the rest of the world?

Unfortunately for the time being we only deliver to address in Malaysia.

But don’t lose hope. We may expand to international in the future. Insya Allah.

Ada soalan yang kami tak cover? Boleh wasap kami untuk mendapatkan pencerahan.

Description (Product Info)
Details (Processing & Shipping Info + Disclaimer)
Guides (Size Chart, Materials & Care)

Buat Pesanan

Size Chart – Tee

Size Width Length
S 48 68
M 51 70
L 53 72
XL 56 74
2XL 58 76

How To Measure

Ambil t shirt kegemaran dan letaknya di atas permukaan rata. Ukur “Length” dan “Width” kemudian bandingkan dengan carta di atas untuk saiz yang sesuai.

Ukuran di carta mungkin ada perbezaan ± 5% dari produk sebenar.

Unit ukuran adalah dalam cm.

Materials

Black = 100% Cotton
160 g/m²
No side seams
Unisex cutting

T shirt tak tebal, tak terlalu nipis. Sesuai dengan cuaca Malaysia.

Care

Bagi memastikan t shirt dan cetakan tahan lebih lama serta untuk elakkan pudar, kecutan dan crack, ikutilah panduan yang disediakan di bawah.

Gunakan cucian machine-washed cold, inside out, with like colors bila ingin membasuh t shirt kami. Pilih mode gentle cycle serta gunakan mild detergent. Pakai non-chlorine bleach bila diperlukan sahaja. Tak perlukan pelembut fabrik dan jangan sesekali dry clean.

T shirt boleh di tumble-dried on a low cycle, tapi hang-dry lebih baik. Kalau nak iron sila terbalikkan dulu (inside out). Jangan iron cetakan.

Description (Product Info)
Details (Processing & Shipping Info + Disclaimer)
Promo & FAQs

Buat Pesanan